Θύελλα στον χρόνο II
Ανθολογία Ελληνικού Διηγήματος Ιστορικής Φαντασίας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-607-026-6
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Απροσδιόριστο δέσιμο
14 x 21 εκ., 180 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Κυκλοφορεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη και μία και μοναδική Ανθολογία Ελληνικού Διηγήματος Ιστορικής Φαντασίας σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία!
Περιγραφή

Θύελλα στον χρόνο II : Ανθολογία Ελληνικού Διηγήματος Ιστορικής Φαντασίας

 

Σελίδες: 180

Διαστάσεις: 21x14

Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο

Λιανική Τιμή: 12 ευρώ

Κατηγορία: Λογοτεχνία του φανταστικού, ιστορική φαντασία

ISBN: 978-960-607-026-6

Αφήστε τις σελίδες του βιβλίου να σας ταξιδέψουν μέσα στα πέρατα του χρόνου και να σας γνωρίσουν γνωστούς και άγνωστους πολιτισμούς, που πέρασαν από την ιστορία και άφησαν το σημάδι τους, που δεν έχει αρχή και τέλος ούτε παρόν και μέλλον. Γιατί ό,τι έγινε υπάρχει και θα στροβιλίζεται αιώνια μέσα σε αυτήν τη μοναδική, μαγευτική και αδηφάγα Θύελλα που σκορπίζει μέσα στον Χρόνο ανθρώπους, πολιτισμούς, οράματα και χαμένες αγάπες.

Ταξιδέψτε μαζί μας έξω από τα τεράστια τείχη της Ιερουσαλήμ και αφεθείτε στις επικές μάχες, καθώς οι Σαρακηνοί σαρώνουν την τελευταία απεγνωσμένη άμυνα, πατήστε στα εδάφη της Μικράς Ασίας και της Νίκαιας, καθώς ένας αθάνατος αυτοκράτορας αναγεννάει τον μύθο του Βυζαντίου, αφήστε τον άνεμο να σας παρασύρει στην απέραντη θάλασσα μαζί με εκείνον που γήτευε τα όνειρα, αναζητώντας μαγικούς καινούργιους κόσμους και άγνωστες ακόμα ηπείρους. Περιηγηθείτε μαζί μας στις πόλεις του Μινωικού πολιτισμού και γνωρίστε τα απόκρυφα μυστικά του, νιώστε τη δίψα των μονομάχων για αίμα, στην Αρχαία Ρώμη, και τους ανεκπλήρωτους έρωτες στις σκλαβωμένες ελληνικές καστροπολιτίες.

Αφεθείτε στο χάδι της Θύελλας του Χρόνου κι εκείνη θα σας οδηγήσει στον δρόμο που αναζητάτε, που θα υπάρχει για πάντα χαραγμένος μέσα στον χρόνο, σαν χνάρια σε μια αιώνια έρημο όπου δεν φυσάει ποτέ ο αγέρας.

Και όταν θελήσετε να ξαποστάσετε οι Θεοί των αρχαίων Σουμέριων θα σας περιμένουν να σας φιλέψουν στην καταπράσινη ονειρική γη τους.

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές

Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,

universe-pathways.blogspot.com

universe-pathways.gr

universepaths@yahoo.com


Add: 2016-08-15 03:51:14 - Upd: 2023-09-27 14:52:14