Η παράξενη χημεία του έρωτα
A Peculiar Chemistry (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Σακκή, Μαρία
Εξώφυλλο/εικαστικό: Tsevis Visual Design
Επιμέλεια κειμένου: Βρετού, Στέλλα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-410-752-0
Ωκεανίδα, Αθήνα, 10/2015
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 9.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 528 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Η ζωή της Νελ, μια ιστορία αγάπης κι απέραντης θλίψης, χρωματισμένη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τις αποπνικτικές ηθικές αρχές εκείνης της εποχής, οδηγεί την Έλις σε παλιά, θαμμένα μυστικά, στην αλήθεια και στον έρωτα που τόσο απεγνωσμένα πάλεψε να πνίξει
Περιγραφή

Ανεξάρτητη, ανύπαντρη και έγκυος, η Έλις Τζονς αποφασίζει ότι πρέπει να διακόψει την καριέρα της και βρίσκει καταφύγιο στο Σάφολκ, σ’ ένα μικρό, πρωτόγονο εξοχικό που κληρονόμησε απ’ τη θεία της τη Νελ, για να γλιτώσει τον νεαρό εραστή της από το βαρύ φορτίο της πατρότητας, που δεν είναι ακόμα έτοιμος να σηκώσει. Στο σκονισμένο τζάκι του εξοχικού, σ’ ένα πακέτο που απευθύνεται στην ίδια, βρίσκει το ημερολόγιο της Νελ.

Η Έλις διαβάζει τις αναμνήσεις της θείας της και συνθέτει σιγά σιγά τη ζωή της – τον μεγάλο, τραγικό έρωτά της, το πάθος της για τον εγκαταλειμμένο τώρα πια κήπο του μικρού εξοχικού, που έγινε η παρηγοριά της όταν όλα γκρεμίστηκαν. Η ζωή της Νελ, μια ιστορία αγάπης κι απέραντης θλίψης, χρωματισμένη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τις αποπνικτικές ηθικές αρχές εκείνης της εποχής, οδηγεί την Έλις σε παλιά, θαμμένα μυστικά, στην αλήθεια και στον έρωτα που τόσο απεγνωσμένα πάλεψε να πνίξει.



Add: 2016-01-29 18:53:21 - Upd: 2021-03-17 18:23:58