ABC στην Προστασία του Παιδιού
ABC of Child Protection, 4th Edition (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-394-753-0
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 3/2014
4η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 31.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
21 x 28 εκ., 118 σελ.
Περιγραφή
Περιγραφή


Σχετικά με το ABC στην Προστασία του Παιδιού, Τέταρτη έκδοση
Συντελεστές είναι οι Sir Roy Meadow, Επίτιμος Καθηγητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St James στο Leeds του Η.Β.• Dr Jacqueline Mok, Βασιλικό Νοσοκομείο για Ασθενή Παιδιά στο Εδιμβούργο, Η.Β. και η Dr Donna Rosenberg στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Ντένβερ, CO, Η.Π.Α.
Αυτός ο σημαντικός και αναγνωρισμένος οδηγός έχει ουσιαστικά αναθεωρηθεί και ενημερωθεί, παρέχοντας ακριβείς και πρακτικές πληροφορίες πάνω στο δύσκολο και επιβαρυντικό ψυχολογικά πεδίο της Παιδιατρικής. Η τέταρτη έκδοση του ABC στην Προστασία του Παιδιού τώρα περιλαμβάνει νέα κεφάλαια για τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα, την παραμέληση και την αποτυχία της ευημερίας του παιδιού. Παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες πάνω στη διάγνωση και τη διερεύνηση της κακοποίησης και επεξηγεί τον ισχύοντα ρόλο των κοινωνικών υπηρεσιών και της νομοθεσίας πάνω στην εξασφάλιση των παιδιών.
Καθώς το έργο συνεγράφη από κορυφαίους παιδίατρους, ψυχίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς και δικηγόρους, αποτελεί ένα ανεκτίμητο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες που νοιάζονται για την ευημερία των παιδιών, περιλαμβάνοντας τους γενικούς ιατρούς, το προσωπικό στα επείγοντα περιστατικά, τους παιδίατρους, τους αστυνομικούς διοικητές, τους ψυχίατρους, τους επισκέπτες υγείας, τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους νομικούς συμβούλους.
Κριτική των προηγούμενων εκδόσεων
«Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο• δίνει ξεκάθαρες κατευθύνσεις σε επαγγελματίες. Αν ενδιαφέρεστε για την παιδική κακοποίηση και τη διερεύνησή της, τότε πρέπει να αποκτήσετε αυτό το βιβλίο.»
Australian Journal of Emergency Care
«Ουσιώδες ανάγνωσμα για όλους τους εκπαιδευόμενους, τους επισκέπτες υγείας και τους κοινωνικούς λειτουργούς.»
Journal of Clinical Forensic Medicine





Add: 2015-06-10 13:24:07 - Upd: 2022-09-07 16:13:00