Φυσική φαρμακευτική
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-026-7
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 11/2014
2η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 29.86 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
17 x 24 εκ., 220 σελ.
Περιγραφή

• Πλησιάζουν οι εξετάσεις;
• Ανατρέχετε σε εγχειρίδια και σημειώσεις και αναρωτιέστε από πού να αρχίσετε;
Ακολουθήστε τον συντομότερο δρόμο που προσφέρουν τα βιβλία της σειράς FASTtrack για επιτυχή μελέτη για τις εξετάσεις σας.
Η σειρά βιβλίων FASTtrack προσφέρει τις πιο πρόσφατες σημειώσεις και είναι απαραίτητη για όλους του προπτυχιακούς φοιτητές της φαρμακευτικής που επιθυμούν να μελετήσουν και να αυτοαξιολογηθούν για τις επερχόμενες εξετάσεις.
Η Φυσική Φαρμακευτική εστιάζει στις γνώσεις που είναι πραγματικά απαραίτητες στον φοιτητή φαρμακευτικής για να επιτύχει στις εξετάσεις, προσφέροντας συνοπτικές πληροφορίες, βασικά σημεία, παρατηρήσεις και ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο αυτοαξιολόγησης που περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.
Το παρόν βιβλίο της σειράς FASTtrack προέρχεται από το εγχειρίδιο Physicochemical Principles of Pharmacy και είναι σχεδιασμένο για χρήση παράλληλα με αυτό για τις περιόδους επανάληψης που δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Περιλαμβάνει βασικά σημεία, παρατηρήσεις, ερωτήσεις/απαντήσεις αυτοαξιολόγησης και μνημονικούς χάρτες που βοηθούν στην επανάληψη.
Η πλήρως αναθεωρημένη δεύτερη έκδοση ενσωματώνει κλινικές σημειώσεις, καθώς και ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της φαρμακευτικής νανοτεχνολογίας, ώστε να συμβαδίζει με την αναθεωρημένη έκδοση του εγχειριδίου Physicochemical Principles of Pharmacy.




Add: 2015-06-09 10:37:28 - Upd: 2022-09-07 16:13:00