Βιβλικοί διαλογισμοί
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5093-05-1
Ιβίσκος, Αθήνα, 2014
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.94 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 144 σελ.
Περιγραφή

Το «Βιβλικοί Διαλογισμοί» είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που περνά μέσα από τον πλούτο της Μυστικής Χριστιανικής Παράδοσης. Ένας δρόμος που μας αποκαλύπτει το κρυμμένο καμπαλιστικό όραμα της Βίβλου, με προσευχή και διαλογιστικές ασκήσεις για την επανασύνδεσή μας με τη ρίζα της Χριστιανοσύνης και τον συντονισμό μας με τη Θεία Χάρη και την Αγάπη του Θεού.
Έγκυρο, αποκαλυπτικό, γεμάτο βιωματική σοφία, εμπειρία πραγμάτωσης και πολύτιμες πρακτικές πνευματικής αφύπνισης, το βιβλίο αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ανήσυχο άνθρωπο που είναι διατεθειμένος να εξερευνήσει την πίστη του με διαφορετικούς τρόπους, να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το Πνεύμα, να μυηθεί στην καμπαλιστική ερμηνεία της Βίβλου και να έρθει σε επαφή με τις διαλογιστικές τεχνικές της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το να αγαπάς τον Θεό με όλη σου την καρδιά, σημαίνει ότι αγαπάς τον Θεό σου με τον εσώτερο εαυτό σου, που ισοδυναμεί με το υψηλότερο επίπεδο της ψυχής, το Θείο Εγώ που όλοι διαθέτουμε.
Το να αγαπάς τον Θεό με όλη σου την ψυχή, σημαίνει ότι τον αγαπάς με όλο το Είναι της ύπαρξής σου.
Και το να αγαπάς τον Θεό με όλη σου τη λογική, είναι σαν να τον αγαπάς με όλη την αντιληπτική σου ικανότητα και συνεπώς με όλη την πραγματικότητά σου, εσωτερική και εξωτερική.


Add: 2015-01-29 11:46:38 - Upd: 2021-03-17 18:23:47