Bloodlines III - Η αλχημίστρια
Μετάφραση: Γκαρτζονίκα, Όλγα
Επιμέλεια κειμένου: Κατσαρού, Βίκυ
Αποσυρμένο
ISBN: 978-960-364-813-0
Διόπτρα, Αθήνα, 11/2014
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.33 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 440 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η Σίντνεϊ Σέιτζ είναι υπεύθυνη μιας ομάδας νεαρών βρικολάκων στο Παλμ Σπριγκς. Χωρίς να το καταλάβει ερωτεύεται έναν από αυτούς και αμφισβητεί τους Αλχημιστές. Όταν όμως ανακαλύψει ότι διαθέτει ιδιαίτερες μαγικές δυνάμεις, θα κινδυνέψει θανάσιμα...
Περιγραφή

Η Σίντνεϊ Σέιτζ είναι Αλχημίστρια και ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων που καταγίνονται με τη μαγεία και έχουν ως καθήκον να γεφυρώσουν τον κόσμο των ανθρώπων και των βρικολάκων. Προστατεύουν τα μυστικά των βρικολάκων και τις ζωές των ανθρώπων.
Βιώνοντας τα παρεπόμενα μιας απαγορευμένης στιγμής που τη συγκλόνισε συθέμελα, η Σίντνεϊ πασχίζει να βάλει ένα όριο ανάμεσα σε όσα της δίδαξαν οι Αλχημιστές και σε όσα την προστάζει η καρδιά της.
Τότε είναι που εντοπίζει τον άφαντο, αινιγματικό Μάρκους Φιντς, έναν πρώην Αλχημιστή που ζει κυνηγημένος στις σκιές, ενώ η οργάνωσή της αρνείται την ύπαρξή του. Με τη βοήθεια του Μάρκους η Σίντνεϊ συνειδητοποιεί ότι η ομάδα στην οποία ήταν αφοσιωμένη ολόκληρη τη ζωή της της έκρυβε την αλήθεια. Είναι δυνατόν το τατουάζ του χρυσού κρίνου να ασκεί επάνω της περισσότερη δύναμη από όσο νομίζει;
Καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι σημαίνουν όλα αυτά, η Σίντνεϊ αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τις αυξανόμενες μαγικές δυνάμεις της για να εντοπίσει μια σατανική γυναίκα, η οποία έχει βάλει στόχο ισχυρές νεαρές μάγισσες. Μπορεί η χρήση της μαγείας να είναι αντίθετη σε όσα νόμιζε ότι πίστευε, αλλά διαπιστώνει ότι η μόνη της ελπίδα είναι να αποδεχτεί το ιδιαίτερο αίμα της, ειδάλλως μπορεί να γίνει το επόμενο θύμα.
Η προοπτική να χαράξει η Σίντνεϊ το δρόμο της είναι δυσκολότερη από ό,τι φανταζόταν. Ίσως αν αγνοήσει τη λογική –και ακολουθήσει την καρδιά της– να μπορέσει επιτέλους να βρει πού ανήκει.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2014-11-28 11:23:39 - Upd: 2024-02-09 13:51:59