Ανέξοδη προεκλογική εκστρατεία
Εγχειρίδιο επικοινωνίας για προεκλογική εκστρατεία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5073-06-0
Direction Business Network, Αθήνα, 2/2014
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ebook, PDF
378 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Όλα τα μυστικά για να προωθήσετε την υποψηφιότητά σας και να κερδίσετε τις εκλογές… χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!
Πρόκειται για ένα νέο βιβλίο που φιλοδοξεί μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, να πίνετε σαμπάνια στο όνομά του!
Περιγραφή

Ερχεται να καλύψει το κενό στη βιβλιογραφία που περιορίζεται στη θεωρία και αμελεί την οικονομία μιας προεκλογικής εκστρατείας στην πράξη.
Οι συμβουλές που θα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας έχουν γραφθεί μετά από ουσιαστική επιστημονική μελέτη της ελληνικής και πλούσιας διεθνούς βιβλιογραφίας αλλά κυρίως μετά από χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πολιτικής και της επικοινωνίας.
Είναι όμως και αποτέλεσμα εκατοντάδων σελίδων σημειώσεων που κρατήθηκαν πολλές φορές και «στο πόδι» κατά τη διάρκεια δεκάδων προεκλογικών εκστρατειών, προεκλογικών συγκεντρώσεων, στα πολιτικά γραφεία, στα εκλογικά κέντρα, στα καφενεία, στις λαϊκές αγορές, στις γειτονιές, στο δρόμο, στα σπίτια των ψηφοφόρων.
Η «Ανέξοδη Προεκλογική Εκστρατεία» είναι εμπειρίες που έχουμε ζήσει, έχουμε χρόνια βιώσει από κοντά, και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.
Είναι συμβουλές που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους και που αν αποφασίσετε να τις εφαρμόσετε το σίγουρο είναι ότι θα αυξήσετε τις πιθανότητες εκλογικής επιτυχίας, ελαχιστοποιώντας την ίδια στιγμή τα έξοδά σας.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2014-09-25 15:36:28 - Upd: 2021-12-15 15:36:27