Κοινωνιολογία
Οι βασικές έννοιες
Sociology : The core (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-218-887-3
Κριτική, Αθήνα, 9/2014
Είδος έκδοσης: Αναθεωρημένη
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 51.76 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 664 σελ.
Περιγραφή

Η κοινωνιολογία μάς προτρέπει να εξετάσουμε πτυχές του κοινωνικού μας περιβάλλοντος, τις οποίες μπορεί διαφορετικά να αγνοούσαμε ή να θεωρούσαμε δεδομένες. Μας επιτρέπει να βλέπουμε κάτω από την επιφάνεια της καθημερινότητας. Το καταξιωμένο βιβλίο Κοινωνιολογία: Οι βασικές έννοιες δείχνει πώς να χρησιμοποιούμε την κοινωνιολογική φαντασία για να κατανοήσουμε τον κοινωνικό μας κόσμο.

 

Η νέα έκδοση διατηρεί την κεντρική φιλοσοφία που καθιστά το βιβλίο πετυχημένο, προσφέροντας ένα πυκνό και ευανάγνωστο κείμενο, το οποίο παρέχει τα κύρια στοιχεία του αντικειμένου: περιλαμβάνει όλες τις βασικές ενότητες, μαζί με αναθεωρημένα θεματικά πλαίσια και γραφήματα, τα οποία παρουσιάζουν στοιχεία ενημερωμένα και απαραίτητα για ένα εισαγωγικό κείμενο.

 

Ειδικότερα, η νέα έκδοση, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

 

  • Νέα θεματικά πλαίσια για τον κοινωνικό αντίκτυπο του Facebook και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Τις τελευταίες εξελίξεις για τις οικογενειακές αξίες ανά τον κόσμο, για τους γάμους ομοφυλοφίλων, για το περιβάλλον και την αστικοποίηση στις αναπτυσσόμενες χώρες.
  • Επικαιροποιημένα στοιχεία για τον έμφυλο καταμερισμό της εργασίας, για τη σεξουαλική παρενόχληση στα σχολεία, για την παραβατικότητα των ανηλίκων.
Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2014-09-19 12:28:22 - Upd: 2021-10-25 10:56:20