Δεν είστε συνδεδεμένος


Δημιουργία λογαριασμού
  • Από Εώς

Η σειρήνα



Περιγραφή

Στη σκοτεινή πλευρά του έρωτα, την τελευταία λέξη έχει αυτός που υποτάσσεται...

Βραβεύθηκε ως το καλύτερο ερωτικό μυθιστόρημα του 2012 από το Romantic Times Magazine!

H Νόρα Σάδερλιν είναι διάσημη -ή μάλλον διαβόητη- για τα καυτά ερωτικά της μυθιστορήματα, που το καθένα γίνεται μεγαλύτερη επιτυχία από το άλλο. Αλλά το τελευταίο της χειρόγραφο είναι διαφορετικό -πιο σοβαρό, πιο προσωπικό- και είναι σίγουρη ότι θα την καθιερώσει ως συγγραφέα... αν καταφέρει να το εκδώσει.

Ο Ζάκαρι Ίστον κρατάει την τύχη της Νόρα στα χέρια του. Ο απαιτητικός Βρετανός επιμελητής δεν θέλει να αναλάβει το βιβλίο της, και συμφωνεί μόνο υπό έναν όρο: να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Η Νόρα θα πρέπει να κάνει ακριβώς ό,τι της πει, ακόμα και να ξαναγράψει ολόκληρο το βιβλίο αν χρειαστεί -μέσα σε έξι εβδομάδες- αλλιώς η συμφωνία τους ακυρώνεται.

Η συνεργασία τους μετατρέπεται σύντομα σ` ένα επικίνδυνο παιχνίδι υποταγής και κυριαρχίας. Οι συναντήσεις τους είναι εξοντωτικές... εκρηκτικές... και σοκαριστικά διεγερτικές.

Η Νόρα πίστευε πως ήξερε πώς είναι να φτάνεις στα άκρα. Ο Ζακ πίστευε πως δεν τον αφορούσε τίποτε απ` όσα ήξερε η Νόρα. Τώρα θ` ανακαλύψουν και οι δυο πως έκαναν λάθος. Γιατί σ` έναν κόσμο όπου το πάθος σημαίνει πόνο, τίποτε δεν είναι τόσο απλό...

Ένα ερωτικό μυθιστόρημα πενήντα αποχρώσεις πιο σκοτεινό από το γκρι...