Η αδελφότητα των δολοφόνων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-6868-79-5
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ιταλική
€ 11.84 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 264 σελ.
τ. 2
Περιγραφή

Έχουν περάσει σαράντα χρόνια απ` τον μεγάλο πόλεμο που έβαλε τέλος στη δίψα του Αστέρ του Τυράννου για εξουσία, αλλά ο Αναδυόμενος Κόσμος δεν γνώρισε ακόμη την ειρήνη.
Ο Ντοόρ, Ιππότης του Δράκου που έγινε Βασιλιάς της Γης του Ήλιου, επεκτείνει σιγά-σιγά την επιρροή του στις υπόλοιπες Αναδυόμενες Γαίες, πνίγοντας τον αγώνα των λίγων που αντιστέκονται ακόμη. Ανάμεσα σ` αυτούς, το Συμβούλιο των Υδάτων, που όμως φαίνεται να χάνει έδαφος μέρα με τη μέρα, αλλά και το μέτωπο που οδηγεί ο νάνος Ίντο, ο οποίος μάχεται πάνω από εκατό χρόνια κι είναι πάντα ο καλύτερος.
Ωστόσο, ο Ντοόρ δεν είναι ο μόνος που συνωμοτεί για ν` αποκτήσει την εξουσία. Η μυστηριώδης Συντεχνία των Δολοφόνων, τα μέλη της οποίας είναι ταγμένα στο φόνο σ` όλες τις μορφές του, επανέφερε στη ζωή την αιμοδιψή λατρεία του Αστέρ. Για να επιτύχει τα σκοτεινά σχέδιά της, η Συντεχνία αναζητεί παντού συνεργάτες και πολεμιστές-δολοφόνους όπως η Ντούμπε, που, στα δεκαεπτά της, είναι η πιο επιδέξια κλέφτρα της Γης του Ήλιου, ικανή να εισχωρεί σαν σκιά στα πιο προστατευμένα σπίτια και να κλέβει απ` αυτά ό,τι πολυτιμότερο κρύβουν. Σύμφωνα με τη Συντεχνία, η Ντούμπε είναι Παιδί του Θανάτου, ένα πλάσμα με το σκοτεινό χάρισμα να σκοτώνει, αν κι η ίδια έχει ορκιστεί να μην ξαναπάρει ανθρώπινη ζωή έπειτα απ` το φρικτό περιστατικό που της στοίχισε τους γονείς και την πατρίδα της. Η Συντεχνία, ωστόσο, έχει πολλούς τρόπους για να πείθει. Όπως μια κατάρα που αναγκάζει την Ντούμπε να γίνει σκλάβα, έτοιμη να σκοτώσει κατ` εντολή.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:29:16