Ελεύθερη πτώση
The Burning Man (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-450-610-1
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 4.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 411 σελ.
Περιγραφή

«Ο Πίτερ Χέιλ είναι ένας νεαρός δικηγόρος που αγωνίζεται να διακριθεί μέσα στη νομική εταιρεία του πατέρα του. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης μιας υπόθεσης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ο πατέρας του παθαίνει καρδιακή προσβολή και του ζητά να επιδιώξει διακοπή της δίκης.
Εκείνος όμως θεωρεί το γεγονός μοναδική ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και αποφασίζει να συνεχίσει μόνος του. Η απειρία του τον οδηγεί σε παταγώδη αποτυχία και χάνει τα πάντα -την υπόθεση, τη δουλειά του και την εμπιστοσύνη του πατέρα του.
Αποκληρωμένος και άνεργος, ο Πίτερ αναλαμβάνει τη μόνη θέση που του προσφέρεται: δημόσιος συνήγορος απόρων σε μια μικρή πόλη του ΆΟρεγκον. Ελπίζει πως αν τα καταφέρει εκεί, θα ξανακερδίσει την εύνοια του πατέρα του. Ομως, παρασυρμένος για άλλη μια φορά από την άμετρη φιλοδοξία του, αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός διανοητικά καθυστερημένου που κατηγορείται για ένα ειδεχθές έγκλημα. Η υπόθεση απαιτεί χειρισμούς που ξεπερνούν τις δυνατότητές του· και μόνο όταν συνειδητοποιεί ότι η απληστία και ο εγωισμός του απειλούν να οδηγήσουν τον πελάτη του στο θάνατο, αρχίζει να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζεται για να είναι κανείς καλός δικηγόρος -και αληθινός άντρας...»


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:29:08