Άρης Κωνσταντινίδης. Φωτογραφίες, σχέδια
Συλλογή Μάνου και Έπης Παυλίδη
Photographs, drawings Aris Konstantinidis
Manos and Eppi Pavlidis collection
Εξαντλημένο
Γλώσσα: Αγγλικά || Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ελληνική, Νέα
€ 6.09 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 26 εκ., 240 γρ., 47 σελ.
Περιγραφή

Δεν ξέρουμε πόσο καλά μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε, αν θα ικανοποιούσε τη δική του ματιά στο "δοχείο" της δικής μας ζωής, "σκεπαστρο" που το μοιραζόμαστε με του οικείους των επιθυμιών και των ονείρων μας.
"Καταστρέφεται ταχύτατα αυτή η πόλη" έλεγε για το Ρέθυμνο, πριν μια δεκαετία, ο Άρης Κωνσταντινίδης, ωστόσο πολύ τον κέντριζε ότι κάτι θα γινόταν εκεί και ότι αυτό το κάτι "μπορεί και να τα κατάφερνε".
Με απόσταση χρόνων από την κουβέντα για την "ανακαινισμένη" από τότε προσφυγική γειτονιά της παλιάς πόλης, ο Άρης Κωνσταντινίδης βρίσκεται μαζί μας. Χάριν των κοινών μας φίλων, της Έπης και του Μάνου Παυλίδη, που δάνεισαν τα έργα τους αλλά και δούλεψαν αυσιαστικά γι` αυτήν την έκθεση.[...]
[...] Το Κέντρο Σύγχρονης Εικαστικής Δημιουργίας Ρεθύμνης παρουσιάζει ένα δείγμα δουλειάς του Άτρη Κωνσταντινίδη, ελπίζοντας στο ερέθισμα για την αποκάλυψη του εύρους της γενναίας προσωπικότητας, οργανικά δεμένης με τη φύση, την τέχνη, τον άνθρωπο, τόσο σύγχρονης όσο και η προσωπική αλήθεια που τη σφράγισε.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:54