1.000 ιδέες για μαστορέματα
Υδραυλικές εργασίες, ξυλουργική
1.000 Trucos de Bricolaje (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Μυρώνη, Μαρία
Επιμέλεια κειμένου: Κεχαγιόγλου, Ελένη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-503-148-0
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ισπανικά
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 466 γρ., 122 σελ.
τ. 2 από 3
Περιγραφή

Στο βιβλίο 1.000 ιδέες για μαστορέματα, στους τρεις τόμους του, με απλά λόγια και πολλά παραδείγματα, παρατίθενται λεπτομερείς οδηγίες και πρακτικές συμβουλές, για να καταφέρετε, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, να βελτιώσετε το σπίτι σας.

Το βιβλίο είναι χρήσιμο τόσο σε εκείνους που "πιάνουν τα χέρια τους" όσο και στους "ατζαμήδες", καθώς τα μαστορέματα καλύπτουν πολλές ανάγκες, και όχι μόνο πρακτικές. Είναι μια ενδιαφέρουσα ασχολία για τον ελεύθερο χρόνο σας, η οποία σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα, να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί άμεση επίλυση, αλλά και να αναπτύξετε τις άγνωστες και δημιουργικές δυνατότητες σας.

Σε αυτόν τον τόμο, θα μάθετε τα πάντα για τις υδραυλικές εργασίες: τα απαραίτητα εργαλεία, τα βασικά υλικά και τις κύριες τεχνικές, τις βασικές επισκευές (βρύσες, σιφόνια, υδραυλικά μπάνιου, παγωμένες σωληνώσεις κ.ά.) και τις βασικές εγκαταστάσεις (βρύσες, νεροχύτες, θερμοσίφωνες, ντουζιέρες κ.ά.).

Θα μάθετε επίσης τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά της ξυλουργικής: τα χειρωνακτικά εργαλεία, το δισκοπρίονο, το τριβείο, τη φρέζα και άλλα μηχανήματα, την επιλογή του ξύλου και την κατεργασία του, τις βασικές τεχνικές (πριόνισμα, γυάλινα, λιμάρισμα κ.ά), την κατασκευή επίπλων (καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, ντουλάπες κ.ά.), την τοποθέτηση παρκέ και κλειδαριών.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:33