Τόμος τιμητικός για τον καθηγητή Παύλο Λουκάκη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-87470-1-2
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 1,611 γρ., 924 σελ.
Περιγραφή

Ο καθηγητής Παύλος Λουκάκης ανέπτυξε και αναπτύσσει ερευνητική δραστηριότητα στους τομείς της πολεοδομίας, χωροταξίας και περιφερειακής ανάπτυξης, κλπ. Σε όλη την διάρκεια της σταδιοδρομίας του ο Παύλος Λουκάκης εκτός από την ακαδημαϊκή και ερευνητική του δραστηριότητα έχει αναπτύξει και εξακολουθεί να αναπτύσσει ένα πλούσιο έργο με τη συμμετοχή του σε δράσεις επιστημονικών και επαγγελματικών συλλογικών φορέων.

Το συγγραφικό έργο του υπερβαίνει τις 150 δημοσιεύσεις. Ο καθηγητής Π. Λουκάκης εξακολουθεί το επιστημονικό και μελετητικό του έργο και συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο της διδασκαλίας και της έρευνας στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του ΤΟΠΑ.

Για όλα αυτά η Επιστημονική Επιτροπή διερμηνεύοντας την γενικότερη εκτίμηση των συναδέλφων και του Τμήματος ευχαριστεί τον Ομότιμό Καθηγητή Παύλο Λουκάκη για την προσφορά του και του εύχεται να συνεχίσει την πολύμορφη προσφορά του για πολλά χρόνια ακόμα.

Τα κείμενα γράφουν οι: Σοφία Αυγερινού-Κολώνια, Γιώργος Κ. Βαρελίδης, Μαρία Βογιατζάκη, Μάρω Γιαννοπούλου, Όλγα Γιώτη-Παπαδάκη, Ελένη Γραμματικοπούλου, Ζαχαρίας Δεμαθάς, Κωνσταντίνα Ζέρβα, Σταύρος Ζωγραφάκης, Παύλος Καρανικόλας, Γιώτα Θεοδωρά, Πόπη Π. Θεοδωρακάκου-Βαρελίδου, Ελισάβετ Θωίδου, Μάριος Καμχής, Αναστάσιος Καραγάνης, ?γγελος Μιμής, Νικόλας Καραχάλης, Ντόρα Κόνσολα, Νίκος Κόνσολας, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Δημήτρης Kονταργύρης, Γεώργιος Μ. Κορρές, Ηλίας Κουρλιούρος, Εμμανουήλ Μαρμαράς, Αλέξανδρος Κουτσούρης, Αλέξανδρος-Φ. Λαγόπουλος, Δημήτριος Λαγός, Παναγιώτης Κούρτης, Παντελής Λαζαρίδης, Μάρη Λαυρεντιάδου, Κωνσταντίνος Λιάπης, Αργυρώ Λουκάκη, Ναπολέων Μαραβέγιας, Νίκος Μαρτίνος, Θεοφάνης Πάκος, Γιάννης Ρουκούνης, Lydia Sapounaki-Dracaki, Marianthi Kotea, Κωνσταντίνα Σκαναβή, Μαρία Σακελλάρη, Πάνος Σταθακόπουλος, Πάνος Ασήμος, Χρ. Ταξιλτάρης, Γ. Μίντσης, Σ. Μπάσμπας, Μ. Μιλτιάδου, Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου, Σάββας Τσιλένης, Εμμανουήλ Σ. Χριστοφάκης, Ιωάννης Ψυχάρης.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2022-04-05 11:32:52