Ομιχλογέννητοι: Το πηγάδι της ανάληψης
Mistborn : The Well of Ascencion (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-6868-83-2
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 19.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 488 σελ.
τ. 1
Περιγραφή

Έκαναν το αδύνατο, καθαιρώντας το θεϊκό πλάσμα η κτηνώδης διακυβέρνηση του οποίου κράτησε χίλια χρόνια. Τώρα η Βιν, το αλητάκι του δρόμου που έχει εξελιχθεί στην πιο ισχυρή Ομιχλογέννητη στην επικράτεια, και ο Έλεντ Βεντούρ, ο ιδεαλιστής νεαρός ευγενής που την αγαπάει, πρέπει να χτίσουν μια υγιή, νέα κοινωνία στις στάχτες μιας αυτοκρατορίας.
Δεν έχουν προλάβει ακόμα να ξεκινήσουν όταν επιτίθενται τρεις διαφορετικοί στρατοί. Καθώς η πολιορκία σφίγγει, ένας αρχαίος θρύλος μοιάζει να προσφέρει μια ακτίνα ελπίδας. Αλλά ακόμα κι αν υπάρχει πραγματικά, κανείς δεν ξέρει που να βρει το Πηγάδι της Ανάληψης ή τι είδους δύναμη προσφέρει.
Ίσως ο θάνατος του Μεγάλου Εξουσιαστή να ήταν το εύκολο κομμάτι. Η επιβίωση από τις επιπτώσεις της πτώσης του θα είναι η αληθινή πρόκληση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

`Ένα σπουδαίο έπος φαντασίας... Οι θαυμαστές του Τέρι Γκούντκαϊντ και του Τέρι Μπρουκς θα βρουν ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ χορταστικό, ικανοποιητικό και απίστευτα συναρπαστικό`. (SFRevu)

`Αυτό το ψυχαγωγικό ανάγνωσμα θα ικανοποιήσει ιδιαιτέρως εκείνους που ήθελαν πάντα να ξέρουν τι συνέβαινε αφότου κέρδιζαν οι καλοί`.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Η ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
ΛΟΥΘΑΝΤΕΛ
ΛΑΚΚΟΙ ΤΟΥ ΧΑΘΣΙΝ
ΟΥΡΤΟ
ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΡΕΞ
ΤΡΕΜΡΕΝΤΕΑΡ
ΤΑΘΙΝΓΚΤΟΥΕΝ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΕΡΑΝ
ΟΡΟΣ ΝΤΕΡΙΤΑΤΙΘ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΤΑ ΣΤΑΧΤΟΒΟΥΝΙΑ:
ΤΙΡΙΑΝ
ΖΕΡΙΝΑ
ΦΑΛΙΣΤ
ΝΤΟΡΙΕΛ
ΜΟΡΑΓΚ
ΚΑΛΙΝΓΚ
ΤΟΡΙΝΟΣΤ
ΛΙΜΝΗ ΤΙΡΙΑΝ
ΛΙΜΝΗ ΛΟΥΘΑΝΤΕΛ
ΜΑΥΡΗ ΛΙΜΝΗ
ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΕΡΑΝ
ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΡΑΝ
ΝΟΤΙΟ ΣΕΡΑΝ
ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΝΕΡΕΛ

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2024-01-15 16:58:36