Ο πολεμιστής
Οι μαχητές του μέλλοντος: Τολτέκος πολεμιστής: Σαμουράι: Νίντζα: Ιππότες: Ναΐτες: Τρομοκράτες: Λεγεωνάριοι: Ες Ες: Συμμορίτες: Αντάρτες: Σπαρτιάρτες: Ασσασίνοι: Βίκινγκς
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-421-043-5
Αρχέτυπο, Θεσσαλονίκη, 4/2004
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 13.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
16 x 24 εκ., 208 σελ.
Περιγραφή

Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι ένας συνεχής πόλεμος, μια διαρκής μάχη του ανθρώπου ενάντια στα στοιχεία της φύσης αλλά και ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό! Αίμα, φωτιά και θάνατος σε κάθε σελίδα της ηρωισμός, θάρρος και ανδραγαθήματα σε κάθε παράγραφό της.
Κατά καιρούς πέρασαν διάφορες μορφές πολεμιστών οι οποίες χαράχτηκαν στη μνήμη των ανθρώπων εξαιτίας της βαρβαρότητας ή της ηρωικότητάς τους. Μορφές αρχετυπικές που ακόμη εγείρουν τη φαντασία και την έμπνευση, προκαλούν ρίγη και ρομαντισμό. Μορφές που η τέχνη της ανήγαγε σε ένα ανώτερο επίπεδο, προσδίδοντας σε αυτές μια πνευματική, ιερή υπόσταση! Μορφές που ο μυστικισμός αποκάλυψε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της πραγματικότητας και του Θείου!
Οι συγγραφείς του βιβλίου παρουσιάζουν τους πιο γνωστούς πολεμιστές που υπήρξαν στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τρόπο εκπαίδευσης, τα όπλα, τη φιλοσοφία και τη δράση τους.
Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε τα μυστικά των αρχαιότερων μέχρι και των μελλοντικών πολεμιστών, και μέσα από τις σελίδες του θα ταξιδέψετε στον κόσμο της βίας, του παραλογισμού, του θανάτου αλλά και του θάρρους, της τιμής και της δόξας.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2022-01-26 12:57:50